, ,

Juhannuspaketti sähköllä C4

201.61

C-pelto, paikka nro 4
Tälle paikalle ei saa laittaa sivutelttaa.

Juhannuspaketti sisältää kaiken sen, mitä tarvitset juhannuksen ajaksi majoittumiseen Ison Kirjan leirintäalueella. Varaamalla Juhannuspaketin ei sinun tarvitse kiirehtiä vaunun kanssa satojen kilometrien päästä viikkoja aikaisemmin saadaksesi mieleisen paikan, vaan voit saapua omalle paikallesi vaikka kesken tapahtuman. Lisäksi voit jättää vaunusi Ison Kirjan leirintäalueelle kesäkuun loppuun asti, jos et halua lähteä kuljettamaan vaunua juhannusruuhkaan.

Juhannuspaketti sisältää:
– Asuntovaunu -tai autopaikan Juhannuskonferenssin ajaksi
– Matkailuajoneuvo- ja henkilömaksut 14. – 30.6 ajalle
– Lataussähkö juhannusviikolle
– Ison rantasaunan käytön

Out of stock

Sähköllinen vaunupaikka leirintäalueella Juhannuskonferenssissa 2019.

C-pelto, paikka nro 4
telttakatos ei sallittu

Sähköpaikan varaaminen
Leirintäalueen kartassa näet valkoisella Juhannuspakettipaikat. Valitse tuotteista mieleisesi vapaana oleva paikka, jolloin saat varattua juuri valitsemasi paikan itsellesi. Paikan voi varata vain ja ainoastaan verkkokaupasta.

Ilmoita tilauksen yhteydessä vaunun pituus, rekisterinumero ja onko kyseessä asuntovaunu vai -auto.

Tilauksen jälkeen tarvittavat paikkaliput lähetetään annettuun osoitteeseen.

Iso Kirja suosittelee
C-, D- ja F-pelloille on mahdollista ostaa Vuosipaikka. Korottamalla paikkasi Vuosipaikaksi lukitset vaunupaikkasi sijainnin myös tuleviksi vuosiksi. Lisäksi voit säilyttää vaunuasi leirintäalueellamme ympäri vuoden. Vuosipaikka tarjoaa sinulle erilaisia etuuksia, joita voit hyödyntää leirintäalueella lomailusi yhteydessä. Vuosipaikka on edullisin vaihtoehto lomailijalle, joka viettää vaunulla aikaa Juhannuskonferenssin lisäksi myös muulloin.  HUOM! Vuosipaikkaa ei voi varata M-pellolle. Voit päivittää Juhannuspakettisi Vuosipaikaksi leirinnän vastaanotossa SiCafessa tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse.

Osallistutko talkoisiin?
Talkoolaiset voivat ostaa myös tämän paketin, josta he saavat hyvitystä talkoissa olon verran. Talkoolaisen tulee toimittaa juhlakansliaan esimiehen allekirjoittama lappu tehdyistä työpäivistä, joiden mukaan osa juhannuspaketin hinnasta hyvitetään.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juhannuspaketti sähköllä C4”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top