, ,

Juhannuspaketti sähköllä M1011

201.61

M-pelto, paikka nro 1011

Juhannuspaketti sisältää kaiken sen, mitä tarvitset juhannuksen ajaksi majoittumiseen Ison Kirjan leirintäalueella. Varaamalla Juhannuspaketin ei sinun tarvitse kiirehtiä vaunun kanssa satojen kilometrien päästä viikkoja aikaisemmin saadaksesi mieleisen paikan, vaan voit saapua omalle paikallesi vaikka kesken tapahtuman. Lisäksi voit jättää vaunusi Ison Kirjan leirintäalueelle kesäkuun loppuun asti, jos et halua lähteä kuljettamaan vaunua juhannusruuhkaan.

Juhannuspaketti sisältää:
– Asuntovaunu -tai autopaikan Juhannuskonferenssin ajaksi
– Matkailuajoneuvo- ja henkilömaksut 14. – 30.6 ajalle
– Lataussähkö juhannusviikolle
– Ison rantasaunan käytön

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): M1011 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Sähköllinen vaunupaikka leirintäalueella Juhannuskonferenssissa 2019.

M-pelto, paikka nro 1011
telttakatos sallittu

Sähköpaikan varaaminen
Valitse tuotteista mieleisesi vapaana oleva paikka, jolloin saat varattua juuri valitsemasi paikan itsellesi. Paikan voi varata vain ja ainoastaan verkkokaupasta.

Ilmoita tilauksen yhteydessä vaunun pituus, rekisterinumero ja onko kyseessä asuntovaunu vai -auto.

Tilauksen jälkeen tarvittavat paikkaliput lähetetään annettuun osoitteeseen.

Iso Kirja suosittelee
C-, D- ja F-pelloille on mahdollista ostaa Vuosipaikka. Korottamalla paikkasi Vuosipaikaksi lukitset vaunupaikkasi sijainnin myös tuleviksi vuosiksi. Lisäksi voit säilyttää vaunuasi leirintäalueellamme ympäri vuoden. Lisäksi vuosipaikka tarjoaa sinulle erilaisia etuuksia, joita voit hyödyntää leirintäalueella lomailusi yhteydessä. Vuosipaikka on edullisin vaihtoehto lomailijalle, joka viettää vaunulla aikaa Juhannuskonferenssin lisäksi myös muulloin. Vuosipaikka on paras vaihtoehto toteuttaa vaunuelämää Ison Kirjan alueella. HUOM! Vuosipaikkaa ei voi varata M-pellolle.

Osallistutko talkoisiin?
Talkoolaiset voivat ostaa myös tämän paketin, josta he saavat hyvitystä talkoissa olon verran. Talkoolaisen tulee toimittaa juhlakansliaan esimiehen allekirjoittama lappu tehdyistä työpäivistä, joiden mukaan hyvitetään: 2pv työstä 60€ (vaunu+auto), 5pv työstä 90€ (vaunu+auto+½ sähkö).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Juhannuspaketti sähköllä M1011”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top