LAHJAKORTTI: Matkalla avioliittoon -kurssi 9.-11.2.2024

125.00

LAHJAKORTTI Matkalla avioliittoon -viikonloppukurssille Isossa Kirjassa 9.-11.2.2024.

Kurssimaksu sisältää kurssin sisällön, ateriat ja majoituksen yhdelle henkilölle. Hinta ei sisällä iltapaloja eikä liinavaatteita.

HUOM: Jos tahdot ostaa lahjakortit pariskunnan molemmille osapuolille, lisää lahjakortteja 2 kpl ostoskoriin!

Maksettuasi lahjakortin, saat ilmoittamaasi sähköpostiin ladattavan PDF-tiedoston, jonka voit lähettää tai tulostaa lahjan saajalle. Voit myös ilmoittaa sähköpostikenttään suoraan lahjan saajan sähköpostiosoitteen. Tarkista aina ilmoittamasi sähköpostiosoitteen oikeinkirjoitus hyvin huolellisesti!

Lahjakortin ehdot:

  • Lahjakortti sisältää yhden henkilön osallistumismaksun Matkalla avioliittoon -kurssille 9.-11.2.2024 (sis. kurssin sisällön, ateriat ja majoituksen, mutta ei iltapalaa tai liinavaatteita).
  • Jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua kurssille itse ilmoittautumislomakkeen kautta.
  • Osallistujan tulee ilmoittaa maksun tapahtuvan lahjakortilla sekä lahjakortin antajan nimi (joko ilmoittautumislomakkeella tai erillisellä sähköpostilla nuorisosihteerille).
  • Lahjakortilla ei voi maksaa muita IK-opiston kursseja.
  • Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.
  • Mikäli kurssi peruuntuu IK-opiston toimesta, rahat palautetaan kokonaan, tai osallistuminen siirretään seuraavalle Matkalla avioliittoon -kurssille (järjestetään vuosittain).
  • Mikäli kurssille tulo peruuntuu osallistujan sairastumisen vuoksi, palautamme lahjakortista puolet kortin maksaneelle henkilölle lääkärintodistusta vastaan.
  • Mikäli kurssille tulo peruuntuu asiakkaan taholta muusta syystä tai kurssille jätetään saapumatta, IK-opisto ei ole velvollinen hyvittämään lahjakortin summaa ostajalle.
Tuotetunnus (SKU): NT-LAHJAKORTTI-Matkalla-avioliittoon-2-2024 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot
Ison Kirjan nuorisosihteeri
nuorisosihteeri(at)isokirja.fi
040 750 1061

 

Shopping Cart
Scroll to Top